ZF 24

Retailerii din textile intrati pe piata dupa aderare ocolesc Bucurestiul si deschid magazine in provincie

Retailerii din textile intrati pe piata dupa aderare ocolesc Bucurestiul si deschid magazine in provincie
26.07.2007, 18:30 19

Cu 2 milioane de metri patrati de spatii comerciale pana in 2010, de patru ori mai mult decat in prezent, piata locala atrage din ce in ce mai multi retaileri europeni de imbracaminte si incaltaminte.
"Deschiderea de noi magazine depinde de dezvoltarea mall-urilor si de calitatea locatiilor pe care le vom gasi", a declarat Gerald Zimmermann managing director Humanic pentru Cehia, Polonia si Slovacia. Humanic este un concept de magazin multi-brand, cu o suprafata de minim 500 de metri patrati, adus pe piata locala de Leder & Schuh, cel mai mare retailer austriac de incaltaminte si unul dintre primii sase din Europa.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine pentru cand au anuntat deschiderea unui magazin pe piata locala Leder & Schuh, care opereaza 70 de magazine in Europa de Est, in Polonia, Cehia, Slovacia sau Ungaria, precum si detalii despre produsele ce vor intra pe piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO