ZF Live

Următorul pol care se va dezvolta în Capitală va fi în zona Carrefour Orhideea

Autor: Greta Bogdan

03.07.2015, 00:06 1693
Piaţa de imobiliare a început să îşi revină încă de la începutul anului 2014, cel mai bun indicator fiind vânzările de rezidenţial, dar şi o creştere a cererii pe zona idustrială şi de birouri, a declarat Eduard Uzunov la ZF Live.
 
Piaţa de real-estate a început sa ia din nou avânt acum un an şi jumătate.
 
„În urmă cu un an şi jumătate, am vândut primul teren de peste un milion de euro. Terenul era pe calea Floreasca, vizavi de lac, o locaţie foarte bună. Asta demonstrează că dacă se vinde, piaţa merge şi există cerere.“ „Este un teren de 1.600 de metri pătraţi, atunci voia să-şi facă atât rezidenţial, cât şi comercial. Încă se lucrează la proiect. Deja am ofertă pentru terenul respectiv de trei ori mai mare preţul şi nu a mai vrut să-l vândă“.
 
Un alt reper conform căruia piaţa şi-a revenit este reprezentat de vânzările de rezidenţial. Uzunov spune că sunt cereri şi mişcări foarte inte­resante pe comercial, respectiv pe birouri şi pe indus­trial. Ponderea în cifra de afaceri o are comercialul în cazul Regatta, chiar dacă are o imagine puţin rezidenţială, a menţionat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO