ZF Live

VIDEO ZF LIVE. „Suntem într-un context foarte favorabil pentru fondurile de investiţii în România”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 13 ianuarie, cu Mihail Ion, director Raiffeisen Asset Management şi preşedinte al CFA

Autor: Octavian Calei

13.01.2014, 15:29 216

„Suntem într-un context foarte favorabil pentru fondurile de investiţii în România pentru că vorbim de instrumente de economisire clasice, depozite, care au o bonificare la un nivel minim istoric”, a spus Mihail Ion, director Raiffeisen Asset Management şi preşedinte al CFA, în cadrul emisiunii ZF Live de luni, 13 ianuarie, prima ediţie din 2014.

În contextul unor randamente istorice atractive şi a unei perspective bune de viitor, fondul de investiţii administrat de Mihail Ion, Raiffeisen Asset Management, estimează în 2014 un număr mai mare de investitori şi o creştere a valorii activelor.

„Ritmul nostru de creştere o să fie ceva mai lent decât al altor participanţi la piaţă care au un potenţial mult mai mare. Noi suntem astăzi cu o pondere a fondurilor de investiţii în activele financiare ale populaţiei undeva spre 25% în vreme ce media Europei de Est este undeva la 10%”, a precizat Mihail Ion.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO