ZF Live

VIDEO ZF Live. „Sunt dezamăgit de foarte multe conversaţii pe care le am cu investitori străini”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercurie, 11 decembrie, cu Alexandru Reff, avocat

11.12.2013, 14:15 516

România are o percepţie care trebuie ameliorată în ochii investitorilor străini, trendul de scădere a investiţiilor străine din ultimii ani fiind cel mai dramatic indicator macroeconomic, este de părere Alexandru Reff, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi de pe piaţa locală de fuziuni şi achiziţii, prezent la emisiunea de business ZF Live de ieri.

„Sunt dezamăgit de foarte multe conversaţii pe care le am cu investitori străini care întreabă dacă noi suntem totuşi parte din Uniunea Europeană, dacă avem un stat de drept bazat pe principii de drept moderne, dacă administraţia funcţionează şi dacă fenomenul corupţiei e ţinut sub control. Sunt dezamăgit pentru că lucrurile acestea nu sunt nici pe de parte atât de grave precum sunt percepute”, a spus Reff.

Principalele preocupări ale investitorilor din afară atunci când le este prezentată România sunt legate de statul de drept, de fenomenul corupţiei, de stabilitatea politică, legislativă şi fiscală.  
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO