ZF Transilvania

E. On modernizează reţeaua de gaz din Satu Mare cu peste 3 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

26.07.2012, 11:19 140

Compania E. On Gaz Distribuţie a anunţat că va investi peste 3 mil. lei (circa 660.000 de euro) în lucrări de modernizare a reţelei de gaze naturale din Satu Mare, proiectul vizând înlocuirea a circa 14 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din judeţ. Anul trecut la nivelul judeţului Satu Mare au fost investiţi aproximativ 7 mil. lei (circa 1,5 mil. euro) în modernizarea reţelelor de gaze naturale.

În prezent, proiectele de investiţii ale E.On prevăd înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale din municipiul Satu Mare pe străzile Depozitelor, Nouă, Fântânele, Dima, Bobocului, Dunării, Crişului, Ostrovului, Lucernei, Nectarului, Codrului, Ambudului, Bradului, N.Grigorescu, precum şi din localitatea Carei.

Anul trecut, E. On a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Satu Mare pe o lungime de circa 34 kilometri. Totodată, reţeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri şi au fost modernizate 5 staţii de reglare-măsurare. În 2011, în municipiul Satu Mare reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitată pe o lungime de peste 25 kilometri, valoarea investiţiilor depăşind 4,2 mil. lei (peste 900.000 de euro).  

Proiectele de investiţii realizate de E. On în anul 2011 în municipiul Satu Mare au vizat reabilitarea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe străzile Almaşului, Simion Bărnuţiu, Ialomiţei, Mihai Viteazu, Ion Gallu, Trandafirilor, Ion Vidu, Alecu Russo, B. Şt. Delavrancea, Luko Bela, Eroilor, Arad, Iuliu Coroian, Iuliu Maniu, Unirii, George Enescu, Ioan Slavici, Căprioarei, Corvinilor, Nicolae Iorga, Vasile Conta şi Mara.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO