Business Hi-Tech

Informatii legislative prin WAP

02.08.2001, 00:00 20



EON Programming a anuntat ieri ca este in masura sa puna la dispozitia celor interesati un serviciu complet de informatie legislativa prin tehnologie WAP. Serviciul este complet gratuit si faciliteaza accesul rapid la informatii din domeniile legislativ, comercial si juridic.

De pe orice terminal mobil, navigand la pagina www.eon.ro/wap, se pot obtine date privind cele mai noi aparitii de acte normative emise de Parlament si Guvern, precum si taxele vamale aplicabile in 2001 in Romania.

La sfarsitul lunii iulie, compania anunta transpunerea in format WAP a informatiilor privind achizitiile publice, publicate in Monitorul Oficial, Partea a VI-a, completand astfel spectrul informatiilor publicate in pagina de web.

Anunturile privind achizitiile publice sunt listate in ordinea publicarii, iar felul in care sunt gestionate permite sortarea lor dupa codul C.P.S.A., tipul de anunt (de intentie, de participare la licitatie sau de atribuire) sau tipul de achizitie (de produse, de lucrari sau de servicii).

De asemenea, sunt facilitate cautarile dupa continut sau dupa data publicarii, iar validitatea anuntului este vizibila chiar de la inceput.

Pentru ca informatiile sa parvina in timp real celor interesati, actualizarea se face zilnic prin e-mail si prin sistem de live-update.

Compania EON Programming a fost infiintata anul trecut prin cumpararea firmei CTN Agency si continua activitatea dezvoltata de aceasta pe parcursul a cinci ani de producere si furnizare de software pentru afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO