Companii

Spitalul Monza ar putea intra pe break-even în 2014, iar în cinci ani aşteaptă un rulaj de 20 de milioane de euro

Spitalul Monza ar putea intra pe break-even în 2014, iar...

Autor: Ioana David

14.10.2013, 00:06 802
Grupul italian care deţine spitalul Monza din Bucureşti, o investiţie de 40 mil. euro realizată lângă stadionul Arena Naţională, aşteaptă afaceri de 4 mil. euro în 2013, primul an integral de funcţionare pe piaţa locală.
 
„Cu afaceri de 7-8 milioane de euro suntem deja la break-even. (...) În 2014 ar trebui să ajungem deja la break-even“, a spus Luca Militello, directorul general al spitalului Monza.
 
El a preluat anul acesta funcţia, care anterior era ocupată de către Carmen Drăgan. În prezent, Carmen Drăgan este pre­şedintele Spitalului Monza din Capitală.
 
De profesie avocat, Carmen Drăgan a oferit consultanţă pentru ridicarea spitalului în perioada în care acţionarii intrau în România. Directorul medical al Monza este Dorin Ionescu, care în mai 2012 a de­mi­sionat din poziţia de director general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
 
Luca Militello a mai spus că după cinci ani spitalul ar trebui să ajungă la volumul maxim de activitate, iar în acel moment afacerile ar urma să se ridice la 20 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO