Eveniment

Capellas incepe relansarea WorldCom

16.01.2003, 00:00 13

Cel de-al doilea operator de telefonie fixa din Statele Unite, prin serverele caruia se desfasoara mai bine de jumatate din traficul de internet mondial, WorldCom Inc. a anuntat ieri numirea de noi directori si lansarea in curand de noi produse si servicii pentru a-si imbunatati oferta adresata firmelor mici si mijlocii.
Intr-un discurs catre angajati, Michael Capellas, fostul presedinte al Hewlett-Packard Co. care a devenit presedinte al companiei aflate in faliment in decembrie 2002, a schitat planurile de orientare catre clientii corporatisti, de consolidare a credibilitatii pe Wall Street si de diminuare a costurilor. El a indicat ca firma isi va prezenta planul de reorganizare in urmatoarele 100 de zile.
WorldCom, protagonistul celui mai rasunator faliment din lume si al unui scandal financiar de 9 miliarde de dolari, a mai anuntat ca Victoria Harker va fi directorul sau financiar interimar. Directorul pentru pietele corporatiste va fi Cindy Andreotti, iar Wayne Huyard va conduce divizia MCI Mass Markets.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO