Eveniment

Profi retrage de la vânzare produsele suspectate a fi cauza îmbolăvirilor din Argeş

Profi retrage de la vânzare produsele suspectate a fi...
01.03.2016, 11:41 3364

Lanţul de magazine Profi a anunţat că va retrage toate produsele de la ”Lactate Brădeţ”, firma suspectată că ar fi responsabilă pentru îmbolnăvirile bebeluşilor din Argeş. Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită în produse lactate din judeţul Argeş, mai exact în brânza de vacă produsă de firma "Lactate Brădet", a declarat luni  ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

"Este vorba despre brânză proaspătă de vaci, 25 de kilograme. Lotul nu a mai fost găsit, între timp s-a stopat activitatea. Este vorba de Lactate Brădet din Curtea de Argeş. De asemenea, s-a mai găsit în carne de pasăre recoltată din frigiderul unei familii din Bacău, era o pasăre din gospodăria personală", a precizat, Irimescu.

Comunicatul integral al Profi:

”Ca urmare a anuntului privind existenta bacteriei e-coli intr-unul din produsele de la „Lactate Bradet”, pana la clarificarea situatiei si identificarea oficiala a cauzelor magazinele PROFI au retras de la vanzare toate produselor provenite de la aceasta sursa, pentru a asigura astfel siguranta alimentara.

Mentionam ca in magazinele noastre toate produsele provenite de la acest furnizor erau ambalate si erau comercializate doar in judetul Arges”. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO