ZF 24

Adevarul: Preturi la jumatate, in magazinele din Ungaria

13.12.2007, 09:35 43

Aradenii si timisorenii au ajuns sa ignore hipermarketurile romanesti pentru a-si face cumparaturile mai ieftin la Mako, Szeged, Bekescsaba si Gyula, conform Adevarul.

4,45 lei este pretul maxim al unui kilogram de ceafa de porc

Preturile mai mici cu 50% fata de cele din Romania si calitatea produselor sunt principalele motive pentru care banatenii au tocit soselele de peste granita pentru a-si face provizii.

Orasele Bekescsaba si Gyula sunt preferatele timisorenilor, in timp ce aradenii aleg localitatile Mako si Szeged pentru shoppingul de weekend.

Contrar obiceiurilor co?mer?ciantilor romani, in Ungaria, in preajma sarbatorilor, este sezon de reduceri. Maghiarii au dat si startul la distractie, astfel ca, in perioada 30 noiembrie - 24 decembrie, din niciun oras nu lipsesc targurile de Craciun. Suvenirele, produsele traditionale, aromele vinului fiert sau ale castanelor coapte pe jar ii atrag pe cei veniti la cumparaturi ca un magnet. Adevarul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO