ZF 24

Noua oferta de abonamente Cosmote: un tarif standard, la care clientul adauga cate minute si SMS-uri vrea

28.02.2010, 11:39 530

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, valansa luni, 1 martie, o noua oferta de abonamente, cu o structuramodulara, care le permite clientilor sa adauge la un plan standardmai multe minute si SMS-uri in retea, sau in afara ei.

Abonamentul standard din noua oferta - denumita "Perfect pentrutine", are un cost lunar de 5,36 euro (TVA inclusa), si include 50de minute de apeluri catre numere nationale (sau internationale defix) si 500 de minute si 500 de SMS-uri in reteaua Cosmote.

La acest plan tarifar standard, clientii pot adauga noi minutesi SMS-uri, in retea, sau nationala. Spre exemplu, pentru inca 75de minute nationale clientii vor plati 2,28 euro pe luna (TVAinclusa) sau 10,71 euro (TVA inclusa) pentru inca 230 de minutenationale.

Pentru inca 200 de minute si SMS-uri in retea, un client vaplati in plus pe luna 0,36 euro (TVA inclusa), iar pentru 1.500 deSMS-uri si 1.500 minute in retea 1,79 euro (TVA inclusaa).

"Cu noua grila de abonamente, clientii isi pot configura cumdoresc abonamentul corespunzator nevoilor lor de comunicare,pastrand in acelasi timp un cost accesibil", a declarat GabrielIonita, Senior Product & Services Development Manager, CosmoteRomania.

Cosmote Perfect pentru tine se adreseaza atat clientilorexistenti care aleg sa adopte noul plan tarifar, cat si noilorabonati. Noua oferta nu afecteaza planurile tarifare ale abonatiloractuali la Cosmote Real Option, decat daca acestia decid sa isipersonalizeze abonamentul prin noua oferta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO