ZF 24

Vlad Ionescu, director de marketing în cadrul UiPath: Vrem să creştem echipa globală cu încă 90 de persoane până la finalul anului, dintre acestea circa 30-40 vor fi în România

Vlad Ionescu, director de marketing în cadrul UiPath:...

Autor: Ioana Nita

13.07.2017, 14:00 297

UiPath, start-up-ul local specializat în soluţii software de automatizare a proceselor repetitive din diferite industrii, vrea să ajungă la 300 de angajaţi până la sfâşitul lui 2017, urmând să angajeze încă 90 de persoane în echipa globală.

În prezent UiPath are 126 de angajaţi pe plan local, iar estimarea pentru sfârşitul anului este de 160 de salariaţi.

„Previzionăm să creştem echipa globală cu încă 90 de persoane până la finalul anului, dintre acestea circa 30-40 vor fi alocate biroului din România“, a precizat Vlad Ionescu, director de marketing în cadrul UiPath.

Majoritatea recrutărilor au fost făcute pentru poziţii de vânzări şi tehnice – ingineri.  Compania a angajat în principal specialişti în limbajele de programare .NET şi C++.

UiPath a  investit în deschiderea a patru noi sedii în Australia, Hong Kong, Franţa (Paris) şi Germania (München) şi se axează foarte mult pe dezvoltarea businessului pe pieţele din SUA şi Japonia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO