Eveniment

Olăroiu a sărit să-l bată pe Maradona - VIDEO

Olaroiu a sărit să-l bată pe Maradona - VIDEO

Autor: Sport.ro

20.11.2011, 14:16 848

Al Ain a batut-o pe Al Wasl in Emirates Cup cu 1-0, iar Olaroiu a trait la intensitate maxima meciul pe margine! Golul lui Al Qahtani din pasa lui Radoi a facut diferenta in fata echipei lui Maradona.

Fostul antrenor al Stelei a trait la intenstitate maxima partida! S-a agitat pe margine, deranjat de reactiile lui Maradona. In repriza a doua n-a mai suportat. A sarit nervos din spatiul tehnic si s-a dus catre argentinian, dar a fost oprit de oamenii din staff-ul sau, scrie sport.ro

Olaroiu l-a bruscat pe unul dintre cei care incercau sa-i potoleasca, a fost eliminat de arbitru, insa nu s-a multumit cu atat. I-a facut semn lui Maradona ca-l asteapta la vestiar si ca lucrurile nu pot ramane asa!

Dupa meciul cu Al Ain, Maradona a zburat de urgenta in Argentina. Voia sa-si vada pentru ultima oara mama, grav bolnava. N-a mai apucat. Batrana in varsta de 81 de ani a murit inainte ca Diego sa-si poata lua adio!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO