Eveniment

Teo Trandafir: Mulţumesc celor care mă susţin şi ziariştilor care au relatat decent

Teo Trandafir: Mulţumesc celor care mă susţin şi ziariştilor care au relatat decent

Autor: Gândul

01.04.2011, 12:13 31

Teo Trandafir mulţumeşte, într-o scrisoare deschisă, celor careo susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan dincazul său, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentrutotdeauna" şi recomandă ca orice alte informaţii în afara celoroferite de clinica AKH să fie tratate cu rezervă.

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, cere scuze că starea desănătate nu i-a permis să răspundă cu aceeaşi căldură acelora carei-au adresat mesaje sau care au încercat să o contacteze.

Ea remarcă faptul că mulţi jurnalişti au înţeles să nu facă dinsituaţia sa o informaţie de cancan, privându-se astfel pe ei înşişide o audienţă obţinută uşor şi precizează că şi-ar dori ca fiica saMaia să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţiidespre ea. Teo Trandafir se declară mâhnită de unele informaţii"bombastice" despre starea sa de sănătate, venite de la rude sau"cunoştinţe" din ţară.

Teo Trandafir spune că îi este dor să revină în ţară, îi estedor de România ei şi dă asigurări că se află pe mâini bune. Citiţitextul integral al scrisorii pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO