Business Hi-Tech

Produsele BenQ intră în portofoliul Network One

Produsele BenQ intră în portofoliul Network One

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2012, 00:00 173

Network One Distribution (fostul Asesoft Distribution), cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie IT&C, estimează că va comercializa până la finalul anului produse BenQ de 500.000 de euro după încheierea unui parteneriat cu producătorul de proiectoare, camere foto şi monitoare. "Parteneriatul cu Network One Distribution (…) ne asigură accesul la cei aproximativ 2.000 de reselleri activi pe care Network One Distribution îi are în portofoliu.

Prin acest parteneriat ţintim o creştere a vânzărilor şi pe celelalte categorii de produse, respectiv monitoare şi camere foto", a declarat Dragoş Salamac (foto), country head al BenQ pentru România. Pe piaţa de proiectoare, BenQ deţine o cotă de piaţă de 45,2% în prima jumătate a anului, potrivit datelor publicate de compania de analiză a pieţei Futuresource Consulting. "Ne propunem ca până la finalul anului să vindem 1.000 de proiectoare BenQ", a declarat Răzvan Ziemba, director general al Network One Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO